Noro uspešna bivša žena Boštjana Romiha: Kako ji to uspeva?

Noro uspešna bivša žena Boštjana Romiha: Kako ji to uspeva?

Lara Romih, ki trenutno preživlja obdobje razhajanja z voditeljem Boštjanom Romihom, predstavlja vzor dinamičnosti in vsestranskosti.

Njena dnevna rutina je obsežen seznam obveznosti, ki bi marsikoga utrudil že ob samem branju. Vendar pa Lara v svojem življenju usklajuje vlogo uspešne podjetnice v svetu arhitekture in fotografije, aktivno sodeluje v ženski glasbeni zasedbi Ladies first, prejema priznanja kot predsednica Zveze aktivov svetov staršev v Sloveniji ter se predano posveča vzgoji treh najstniških otrok.

Zdi se skoraj neverjetno, kako lahko oseba uspešno jonglira z vsemi temi vlogami. Lara priznava, da včasih eno izmed področij nekoliko trpi, a pojasnjuje, da ji pri tem pomaga nadpovprečna količina energije, s katero je blagoslovljena, ter vzgojne vrednote, ki jih je ponotranjila v svoji družini. Zgodnja leta materinstva so bila zanjo obdobje, kjer ni bilo prostora za kaj več kot osnovne življenjske potrebe, toda s časom, ko so otroci odraščali, je zopet našla prostor za svoje strasti, med katerimi izpostavlja petje in vrednost dobrih socialnih stikov. V času, ko je družbeni pritisk vse večji, Lara petje v zboru vidi kot odličen način za odklop in naravno obliko zdravja duha, ki je dostopnejša kot dragi terapevtski razgovori.

Mnogi so polni občudovanja, kako se Lara znajde v vrvežu svojih dnevnih obveznosti. Skrivnost njenega uspeha tiči predvsem v spretnosti organizacije, ki ji omogoča, da iz vsakega dne iztisne največ in tako uspeva na več frontah hkrati. Lara dokazuje, da je z dobro organizacijo in nekoliko viška energije mogoče uspešno krmariti med raznolikimi življenjskimi projekti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top