Podjetnica za las ušla terorističnemu napadu: To jo je rešilo!

Podjetnica za las ušla terorističnemu napadu: To jo je rešilo!

Povedala je, da je imelo to svoj razlog.

Podjetnica Ema Koselj, ki je svojo ljubljansko slaščičarno zaprla v juliju zaradi nevzdržnih ekonomskih pogojev, je nedavno gostovala v podcastu Underdog, kjer je delila svojo osebno zgodbo. Razkrila je, kako se je prvič soočila s svetom peke, zakaj je prisiljena zapreti svojo trgovino in kako je ta izkušnja vplivala na njeno osebno rast.

Koseljeva je svoji publiki zaupala, da v preteklosti redko kaj ji je prineslo pravo zadovoljstvo, dokler en dogodek ni preobrazil njenega življenja. Pripovedovala je o pomembnem trenutku, ko je bila na počitnicah v Franciji z družino in so doživeli teroristični napad v Nici. Ta tragični spomin, ki ji je nepričakovano vstopil v misli ob peki tort za možev rojstni dan, je v njej zbudil globoko refleksijo o vrednosti in smislu življenja. Odločila se je, da bo svoje poslanstvo našla v ustvarjanju slaščic, kot nekakšen poklon življenju in preživetju.

Emina odločitev za vstop v svet slaščičarstva je bila presenetljiva za njene bližnje, saj prej ni preživljala veliko časa v kuhinji. Kljub temu je pri svojih 25 letih sprejela radikalno odločitev in se podala na neodvisno podjetniško pot v slaščičarstvu. Čeprav jo je privedla do situacije, ko je bilo potrebno zapreti trgovino, Ema verjame, da se pred njo odpirajo nova obzorja in možnosti, med katerimi se bo odločila za svojo naslednjo poglavje.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top