Iva Bagola razkriva šokantne podrobnosti o Aljoši

Iva Bagola razkriva šokantne podrobnosti o Aljoši

Kje je romantika, če pa se dogaja to …

Iva Kranjc Bagola in njen mož Aljoša Bagola obhajata 14. let skupne poti. V intervjuju sta razkrila, da je začetek novega obdobja v njuni zvezi priložnost za nadaljnjo rast. Aljoša poudarja, da je ključ do uspešnega zakona predvsem v potrpežljivosti, realnih romantičnih pričakovanjih, rednih intimnih trenutkih, ki so ključni za močan odnos, ter v odločitvi, da družino razširijo z novim pasjim članom. Iva po drugi strani meni, da je pomembno tekoče reševanje problemov in ohranjanje časa zase.

Ob obletnici njune zveze je Iva na Instagramu delila humorno fotografijo, na katerem delujeta malce spremenjena. Spremilo jo je sporočilo: “Danes obeležujeva 14 let od našega prvega srečanja. Zdi se mi, da nama dobro gre, da sva se veliko naučila in se še vedno učiva; znava se smejati in biti jezna. Med vsemi čudovitimi slikami, ki jih imava, te dve po mojem mnenju najbolje povzemata najino bistvo. Ljubim te.”

Aljoša je to priložnost obeležil z zapisom, ki opisuje njuno prvo srečanje: “Za mene osebno je vesolje neizboljšljiv romantik. Natanko pred 14 leti, na prvi dan pomladi, sem pred Prirodoslovnim muzejem, kjer je potekala zabava po podelitvi Viktorjev, zagledal najlepšo osebo na svetu. Upal sem (in za vsak slučaj tudi prekrižal prste na nogah), da še ni na poti domov. Ko sva začela pogovor, sva oba začutila metuljčke in se zagledala drug v drugega, vse od takrat pa živim kot najsrečnejši človek na svetu.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top