Po težki ločitvi od znanega Slovenca opazno shujšala

Po težki ločitvi od znanega Slovenca opazno shujšala

Vsem damam pošilja to sporočilo.

Konec preteklega oktobra je prišla novica, da po četrt stoletja skupne poti zakonca, nekdanji skakalec na smučeh Damjan Fras in Vanja, stopata na ločene poti. V intervjuju za revijo Lady je Vanja delila, da jo je Damjan zapustil medtem ko je bila v službi, brez pravega poslovila. Za njo je bila to nepričakovana in boleča preizkušnja, vendar je ob sebi imela močno podporo sorodnikov in prijateljev.

Nedavna objava Vanje na Instagramu z njeno preobrazbo je marsikoga presenetila, saj je bila komaj prepoznavna. V pogovoru je pojasnila, da so se težave v zakonu začele kazati poleti 2022, kar jo je spodbudilo k veliki spremembi. V sedmih mesecih je uspela izgubiti 20 kg s spremembo prehranjevalnih navad – zamenjala je sladkarije za zdravere alternative, kot sta grah in čičerika. Poudarila je, da njena preobrazba ni samo fizične narave, temveč predstavlja tudi njen način soočanja z ločitvijo, pri čemer ji je izguba apetita nenamerno pomagala pri hujšanju.

Vanja želi vse, ki doživljajo podobne življenjske prelomnice, spodbuditi, da ne iščejo tolažbe v antidepresivih ali se ne zapirajo vase. Poudarja pomen priznavanja lastnih čustev, potrebe po objemu in iskanju podpore, naj bo to prijateljski pogovor ali strokovna pomoč. Ob tem deli svojo zgodbo o notranjem miru, ki ga je našla s pomočjo prijateljev, družine, svetovanja pri psihoterapevtu in praks kot sta meditacija in joga, kar ji je pomagalo do boljšega počutja.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top