Janez Janša izpostavljen posmehu zaradi čestitke Barronu Trumpu

Janez Janša izpostavljen posmehu zaradi čestitke Barronu Trumpu

Ali je bil seznanjen?

Barron Trump, otrok Melanie in Donalda Trumpa, slavi svoj 18. obletni jubilej. Kljub splošnemu prepričanju, da nima profila na družbenih omrežjih, mnogi verjamejo, da je za profilom z imenom ActuallyBaron na platformi X prav on. Na tem profilu se je pojavila objava: “Komaj čakam, da dopolnim 18 let in letos prvič oddam glas za svojega očeta.” To sporočilo napoveduje njegove namere glasovati na predsedniških volitvah v ZDA, ki bodo 5. novembra, kjer se med kandidati nahaja tudi njegov oče, Donald.

Janez Janša izpostavljen posmehu zaradi čestitke Barronu Trumpu

Profil na X-u je prejel številne čestitke ob Barronovem rojstnem dnevu, med njimi tudi kratko ‘Čestitke’ od politika Janeza Janše, kar je sprožilo precej razprav in posmehovanj na družbenih omrežjih. Uporabnik po imenu Državljan D je ob tem pripomnil: “Pomen medijske pismenosti med starejšo populacijo je zdaj očitnejši kot kadarkoli prej,” ko je opozoril na Janšino čestitko na profilu, ki naj bi bil lažni, čeprav je omenjal, da njegov lastnik ni mladi Trump.

Po poročanju revije People, Melania Trump te dni intenzivno stoji ob strani sinu Barronu pri odločanju o nadaljnjem študiju. O Barronu življenju ni dosti z.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top