Voditeljica iskreno spregovorila o svojih izzivih z duševnim zdravjem

Voditeljica iskreno spregovorila o svojih izzivih z duševnim zdravjem

Priznala je, da je v zadnjem času prejela veliko vprašanj, kje se nahaja.

Tara Zupančič, znana voditeljica, ki smo jo lahko videli v priljubljenih oddajah kot so Zvezde plešejo, Pop in in Kuhinja na kolesih, je pred kratkim razkrila, da so jo številni spremljevalci spraševali, zakaj ni bila več tako aktivna na Instagramu kot prej.

Izpostavila je, da se v zadnjem času sooča z osebnimi izzivi, ki so ji psihično in delno tudi fizično precej načeli moči. Priznala je, da se bori z notranjimi demoni, ki izhajajo že iz otroštva, in ki so v zadnjem času dobili nov zagon ter se prepletli z aktualnimi dogajanjem v njenem življenju. Iskreno je delila, da jo teži dejstvo, da njeni notranji boji vplivajo tudi na ljudi okoli nje in posledično prinašajo dodatne napetosti v medosebne odnose.

Povedala je tudi, da je obdobje razmišljanja o sebi in soočanja s preteklostjo sicer izjemno težko, a se zaveda, da ima ob sebi ljudi, ki ji lahko strokovno pomagajo. Prepričana je, da že samo zavedanje o problemu omogoča, da se lahko pot do rešitve lažje začrta in nadaljuje.

S temi besedami je Tara želela svojim sledilcem ponuditi vpogled v svojo osebno bitko, obenem pa jih spodbuditi, da kljub težavam ne zanemarijo iskanja pomoči in načinov, kako se soočiti s svojimi lastnimi izzivi.

Priznala je, da je v zadnjem času prejela veliko vprašanj, kje se nahaja.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top