Pomnite Brino iz skupine BBT? Danes znana po vsem svetu!

Pomnite Brino iz skupine BBT? Danes znana po vsem svetu!

Danes je priznano ime v glasbenem svetu.

Brina Knauss, nekdanja članica populare dekliške zasedbe BBT, zdaj pa uspešna manekenka v Milanu, se 12. aprila vrača na glasbeno prizorišče kot glavna zvezda Terminal Festa v Mariboxu. Tam bo javnosti predstavila svoj novi EP, ki izhaja pod okriljem njene založbe Empath. Poleg Brine se bodo na dveh odrih predstavili tudi Fernanda Martinis, ki jo slovenski ljubitelji elektronske glasbe naravnost obožujejo, Metodi Hristov, Mladen Tomić in domačinka Tea Vučkovič.

Dve desetletji so minila od takrat, ko je Brina kot del BBT-ja osvojila naša srca. Nato je v Milanu zavzela modne brvi, a se je pred desetimi leti odločila za spremembo kariere in se posvetila elektronski glasbi. Čeprav so bili začetki v prevladujoče moškem DJ svetu izziv, se je Brina hitro uveljavila in danes ima pomembno vlogo na globalni sceni elektronske glasbe.

Luciano je bil eden prvih, ki je prepoznal njen talent in jo vključil v svoje Vagabundos dogodke. Ni minilo dolgo, ko jo je Solomun izbral za ogrevanje svojih nastopov v Italiji, Damian Lazarus pa je izdal njen prvenec “Sledi toku” pri svoji založbi Crosstown Rebels.

V zadnjih letih je Brina postala stalna gostja na nekaterih najpomembnejših svetovnih klubih in festivalih, med drugim na Tomorrowlandu, poleg tega pa sodeluje na številnih uglednih modnih in kulturnih dogodkih (Valentino, Louis Vuitton, Armani, H&M, Beneški filmski festival in še več). Njen glasbeni vpliv je opazen tudi v medijih, saj so jo intervjuvali v Rolling Stone, krasila je naslovnice Mixmag in DJ Mag Italija, poleg tega pa je bila nominirana za dve nagradi v elektronski glasbi. Ta teden bo kot prava glasbena ambasadorka elektronike navduševala na zimski izdaji Tomorrowlanda v Alpe D’Huez. Njeni nastopi so redni na Tomorrowlandih po vsem svetu, posnetke njenih setov pa lahko najdete na YouTube kanalu te priljubljene festivalne franšize.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top