Prevc razkril pogoje za morebiten povratek v smučarske skoke

Prevc razkril pogoje za morebiten povratek v smučarske skoke

Izjavil je: ‘Vse je odvisno od FIS-a.’

V oddaji Denis Avdić Show na Radiu 1 so gostili upokojenega smučarskega skakalca, Ceneta Prevc, kjer je delil svoje misli o morebitni vrnitvi v skakalni šport.

Cene, ki je eden izmed bratov Prevc, ki so odložili skakalne smuči, je odgovarjal na vprašanje, ali kdaj obžaluje svojo odločitev za upokojitev. “Trenutno ne. A moram priznati, da so me prsti začeli srbeti ob urejanju fotografij iz zime 2022, še posebej ob pogledu na stare posnetke in svoje skoke,” je razkril. Ko so ga voditelji prigovarjali o možnosti vrnitve, je Cene namignil: “Vse je odvisno od FIS-a. Če bodo kdaj dovolili skoke daljše od 300 metrov, bom razmislil o vrnitvi. To govorim delno v šali, delno zares,” je z entuziazmom pojasnil Prevc, ki trenutno posveča svoj čas prenovi gostilne v Škofji Loki.

Pogovor se je dotaknil tudi uspehov Prevcove družine, morebitnega podaljšanja kariere Petra Prevca, pričakovanj za Planico ter ali sta Petrova sinova že zainteresirana za skakalni šport. Odgovori so dostopni v priloženem videoposnetku…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top