Bine Volčič priznava: Novi posel ne teče po načrtih

Bine Volčič priznava: Novi posel ne teče po načrtih

Priznanje in prepoznavnost sta mu pomagala, vendar še ni dosegel cilja, ki si ga je zadal.

Brine Volčič, ugleden kuharski virtuoz in podjetnik v gostinstvu, je nedavno gostoval v podcast oddaji, ki jo vodi gostilna Repovž. Skupaj z Gregorjem Repovžem sta razpravljala o različnih temah: od slave in izzivov, ki jih prinaša, do njegove vloge v šovu Masterchef, kjer je nastopal kot sodnik, pa vse do njegovega projekta Monstera, kjer je uredil prostor, ki gostom ponuja edinstveno prepletanje bivanja in vrhunskih kulinaričnih doživetij ob koncih tedna.

Brine je delil nekaj misli o težjih aspektih slave. Pove, da ljudje naberejo določene predstave o njem iz televizijskih zaslonov, zaradi česar so sprva, ko obiščejo njegovo posest Monstera, precej zadržani. Kljub temu da ga javnost prepoznava, pa izpostavlja, da nikoli ni gledal na slavo kot na nekaj samoumevnega ali kot garant za uspeh njegovih podjetniških podvigov v Sloveniji. Verjame, da je za uspeh potrebno pridobiti zaupanje ljudi, kar pa terja čas in trdo delo.

Nadalje je Brine priznal, da trenutno njegov posel ne teče tako gladko, kot je sprva pričakoval. Obiskanost ni na želenem nivoju, saj posest ni vedno v celoti zasedena, zaradi česar je prisiljen večino del prevzeti sam, vključno s kuhanjem. Dodaja, da meni, da bi se mu v smislu obiska posestva smiselno nič kaj bolj obneslo, če bi se lokacija nahajala bližje mestnim središčem, kot sta Kranj ali Domžale, poudarjajoč, da je glavni izziv v pridobivanju zaupanja gostov, ne pa v geografski lokaciji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top