Znani Glasbenik Odkrito Govori: Žena je Prebolela Raka in Imata Le enega Otroka

Znani Glasbenik Odkrito Govori: Žena je Prebolela Raka in Imata Le enega Otroka

Poznani glasbenik Halid Bešlič ni tajil, da sta s svojo ženo doživela tudi nekaj težkih obdobij, vendar sta vse premostila in danes še vedno ostajata skupaj.

Halid Bešlić, priljubljeni glasbenik, običajno svoje zasebno življenje ne razkazuje na veliko, a pred kratkim je odprl vrata svojega doma in spregovoril o svojem odnosu z ženo Sejdo, s katero deli življenje že več kot štiri desetletja. Razkril je, kako sta se z ženo našla in preživela skupaj številne izzive čez leta.

Moja žena ni bila del moje glasbene publike. Spoznal sem jo v lokalni kavarni v Sarajevu, kjer sem nastopal, prek svoje sorodnice, ki je tam delala kot kuharica. Povedala mi je o njej, in ko sva se spoznala, sem takoj začutil, da je ona ‘ta prava’. Hodila sva pol leta in se nato poročila. Od tistega trenutka naprej sva skupaj prebrodila vsa vzpone in padce. Ko sva bila mladi, se nam je zdelo vse skupaj bolj enostavno,” je Halid pojasnil za Kurir.

Nadalje je Bešlić povedal tudi o zahtevnih časih, ko je njegova žena zbolela. “Pravi občutek postajanja očeta se mi ni popolnoma odprl, imava samo enega otroka. Moja draga je imela zdravstvene težave z jajčniki, ki so ji preprečevali, da bi imela več otrok. Našli so ji tumor na jajčnikih, a srečo v nesreči, po operaciji je bila uspešno okrevala.”

Odkrito je povedal tudi o svojih obžalovanjih in pogrešanjih. “Zelo mi manjka druženje z določenimi kolegi. Zdaj pa se počutim, kot da ni nikogar, s katerim bi lahko skočil na kavico. Moja mladost mi močno manjka! Sčasoma vsi odidejo… Veliko sem bil blizu Kemalu Montenu in Davorju, z njima sem preživel ogromno časa. Ob poslovilu od teh dragih prijateljev začutiš veliko praznino. Vsekakor mi manjkajo časi, ko smo skupaj preživljali ure v kavarnah,” je še dodal legendarni pevec.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top