Botra Lepe Brene Odpeljana V Zapor Zaradi Preprodaje Avtomobilov

Botra Lepe Brene Odpeljana V Zapor Zaradi Preprodaje Avtomobilov

V Beogradu je prejšnji teden sodišče obsodilo Tatjano Mioković, znano kot botro pevke Lepe Brene in imenovano tudi kraljica avtomobilskega podzemlja, na dve leti in dva meseca zaporne kazni. To se je zgodilo zaradi njenih dejanj povezanih s krajo in nadaljnjo prodajo avtomobilov.

Po poročanju srbskih novinarskih virov je Miokovićeva preživljala čas v krogih srbskega visokega družbenega življenja in je bila skupaj s svojim spremljevalcem Zoranom Jankovićem ter šesterico sostorilcev obtožena trgovanja z ukradenimi luksuznimi vozili iz tujine. Poleg zaporne kazni so ji naložili tudi plačilo denarne kazni v višini 300.000 dinarjev, kar znaša okoli 2500 evrov.

Miokovićeva je znana po svoji povezanosti z znanimi imeni na srbski estradi, kot je Lepa Brena, s katerimi se ni obotavljala hvaliti na družbenih omrežjih, deljenjem skupnih fotografij iz zabav. Kljub njeni aretaciji in sodnemu postopku, znane osebnosti niso prekinile stikov z njo, sama pa je še nadaljevala z objavljanjem fotografij s potovanj na eksotične lokacije po aretaciji.

Njen partner jo je med sojenjem branil, trdil je, da ni bila del kriminalne združbe. Tudi sama je zanikala obtožbe o vključenosti v tako imenovano avtomafijo, ki je luksuzne avtomobile priskrbela srbski glasbeni sceni.

Za Tatjano Mioković, zaporska vrata niso nova, saj je že bila zaprta pred devetimi leti. Takrat je bila aretirana zaradi suma pomoči v prikritju kaznivih dejanj pred organi pregona in vpletenosti v financiranje produkcije ponarejenih dokumentov, iz zapora pa je bila izpuščena po plačilu varščine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top