Pevec na Robu Živčnega Zloma: Kaj Se Je Zgodilo na Letališču?

Pevec na Robu Živčnega Zloma: Kaj Se Je Zgodilo na Letališču?

Po mnenju nekaterih je na letališču doživela izjemno živahen trenutek.

V zadnjem času je svoj dramatičen izbruh doživela prepoznavna pop pevka Amalia Joy. Poročali so, da je lani v juliju na kalifornijskem letališču doživela hudo živčno razburjenje. Pojavila se je v enem od barov v letališču, kamor so jo videli, kako pijejo kozarec vode in razglaša, da je ona sama pevka Amalia Joy. Na videu, objavljenem na Facebooku, je opaziti, kako se vse bolj vznemirja, medtem, ko govori o svojem osebnem življenju in želji po poljubu s policistom, ki ga je moli, naj ji pomaga.

Spremljajoče nataknjene črte na obrazu pesemke in njene skrajne izjave po internetu so sprožile veliko zanimanja. Njeno vedenje na tem posnetku je šokiralo javnost, kar je razvidno iz komentarjev pod videom. Eden izmed njih poziva javnost, naj ne pozabi, da te izjave lahko vplivajo na druge, še posebej na tiste, ki trpijo za spremenljivo razpoloženjem in so podvrženi podobnim napadom.

Čeprav je pevka v preteklosti spletno objavljala pesmi in videospote, zadnja objava datira pred petimi meseci. Vidimo jo, kako izstopa kot gigantski feniks, s temamnimi črtami na obrazu. Zaradi hude živčne krize ali drugih zasebnih razlogov je trenutno njen status neznan. Vemo le to, da je za njo veliko zaskrbljenosti, pa tudi upanja, da se bo hitro vrnila na glasbeno sceno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top