Kate Middleton dosegla najnižjo točko: Kaj se je zgodilo?

Kate Middleton dosegla najnižjo točko: Kaj se je zgodilo?

Ni nepomembno, da je morala princesa prvič v svojem času na prestolu javno izraziti opravičilo.

Princesa Kate in njen soprog princ William sta dolga leta veljali kot vzorčni predstavniki britanske kraljeve družine. Tudi ko sta njegova brata, princ Harry in Meghan Markle ter princ Andrew, naletela na različne težave in škandale, sta Kate in William ostajala v središču pozornosti kot stebra stabilnosti in ponosa za preminulo kraljico Elizabeto. Vendar je včerajšnje poročilo časopisa New York Post prineslo presenetljive novice, saj so zapisali, da je Kate “trenutno na najnižji točki“. Glavni razlog za to trditev je njen prvi javni izrek opravičila v več kot desetletju njenega članstva v kraljevi družini. Razlog je fotografija, popravljena za praznovanje materinskega dneva, ki jo je Kate delila na spletu. New York Post je kritičen, saj menijo, da opravičilo ni razjasnilo situacije, ampak prej zbudilo nova vprašanja.

Kate in William, ki sta svojo skupno pot začela na Univerzi St. Andrews leta 2001, nista nikdar prej bila v takšnem središču pozornosti, ki bi lahko tako močno omajala zaupanje v institucijo, kot zdaj. V zadnjih tednih se zdi, kot da sta s svojimi dejanji oziroma neukrepanjem zmedla javnost. Strokovnjaki za kraljevo družino menijo, da sta si z molkom glede Kate in njene operacije v januarju ter dolgim okrevanjem samo dodatno zakomplicirala situacijo. Če bi bili bolj odprti glede situacije, morda ne bi prihajalo do toliko ugibanj. Daljše okrevanje nakazuje, da operacija in zdravstvene težave niso bile zanemarljive.

Kate Middleton dosegla najnižjo točko: Kaj se je zgodilo?

Sitacijo so dodatno zmedli tudi neobičajni dogodki in pomanjkanje pojasnil s strani palače. William se je nenadoma in brez komentarja umaknil s spominske slovesnosti, pri tem pa so nekateri paparaci celo ugibali, ali je Kate, ko so jo videli v avtu z mamo, morda uporabila dvojnico. Palača je na vse to reagirala precej skopo, s kratkim zagotavljanjem, da je Kate na poti okrevanja.

Vrhunec te zmešnjave je dosegla sama, ko je delila popravljeno fotografijo s svojimi otroki, kar je postalo globalna novica. Njen poskus opravičila ni prinesel želenega pojasnila situacije. Dodatno zmedo prinaša fotografija, ki prikazuje Williama in Kate skupaj na poti nazaj v London, čeprav je bilo njeno uradno vračanje na kraljevske dolžnosti napovedano šele za april. Ta razvoj dogodkov še bolj napenja že tako zgoščeno atmosfero okoli kraljevega para in sproža dodatna vprašanja.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top