Bine Volčič Odkrito o Izkušnji Z Drogami: Prvič Razkriva Resnico

Bine Volčič Odkrito o Izkušnji Z Drogami: Prvič Razkriva Resnico

To bo popolnoma nepričakovano zate!

Brine Volčič, ugledni slovenski chef in gostinec, je bil nedavno gost na podkastu Gostilne Repovž, kjer je z gostiteljem Grego Repovžem delil svoje misli o slavi, izzivih sodnikovanja v Masterchefu in o svoji strasti – posestvu Monstera, ki ob vikendih postane oaza za ljubitelje odlične hrane.

Brine je izpostavil nekoliko temnejšo plat slave, ki jo je prinesla televizijska prepoznavnost. Povedal je, da ga ljudje prepoznajo kot strogega in neposrednega, kar je posledica fragmentarnega prikazovanja njegovih komentarjev na televiziji. “Kar slišijo iz mojih ust, je pogosto le iztrgan citat iz daljše razlage, kaj na jedi ni v redu in kako bi to lahko popravili,” je pojasnil. To po njegovem mnenju vpliva na to, kako se ljudje sprva odzivajo nanj, dokler ne spoznajo, da je izven televizijskega sveta povsem dostopen in normalen človek.

Glede samega Masterchefa je Bine omenil, da medtem ko so tekmovalci med snemanjem šova osredotočeni na kuharsko izpopolnjevanje, kasneje hitro zdrsnejo v svet lahkotnega zaslužka s sodelovanjem pri reklamah. “Kar me moti, je, da ta kratkotrajna slava hitro izzveni in z njo tudi priložnosti,” je poudaril in dodal, da tistim, ki resno razmišljajo o karierni poti v kuhinji, bolj priporoča klasično izobraževanje kot sodelovanje v takšnih šovih.

Dotaknil se je tudi problematike zlorabe substanc v gostinstvu, spominjajoč se svojih dni v Parizu, ko je opazoval kuharje, ki so pred delom uživali kokain. “Tega v Sloveniji ni malo in čas je, da se o težavi odkrito pogovorimo,” je iskreno poudaril.

Bineta v prihajajočih sezonah Masterchefa ne bomo videli, saj se je odločil vso svojo energijo posvetiti Monstera posestvu, ki gostom ponuja kulinarična doživetja. Na njegovo mesto sodnika pa je stopil Mojmir Šiftar.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top