Prevara v ljubezni združila naša TV zvezdnika!

Prevara v ljubezni združila naša TV zvezdnika!

Iščeta srečo v šovu, potem ko sta doživela razočaranja v ljubezni.

V najnovejši oddaji priljubljenega resničnostnega šova “Poroka na prvi pogled” smo spremljali poroko zadnjega para te sezone. Tokrat sta svoje življenje združila 42-letna Marjetka in 37-letni Rudi. Marjetka je delila svojo zgodbo o prejšnji zvezi, ki se ni obnesla zaradi razhajanja v želji po otrocih – ona si jih želi, njen nekdanji partner pa ne. Rudi, na drugi strani, ima za seboj že en neuspešen zakon in tako kot Marjetka, se je tudi on soočil s prevaro v preteklosti.

Na poroki je bilo takoj vidno, da Marjetka in Rudi čutita privlačnost eden do drugega. Rudi je med recitiranjem zaobljub izrazil prepričanje, da je pripravljen dati Marjetki vse, kar potrebuje, oba pa morata temu le dati priložnost. Marjetka je Rudi “priden in simpatičen fant”, kar je točno to, kar je iskala. Njegova prejšnja poroka v njej ne vzbuja skrbi, nasprotno, vidi ga kot resnega človeka, ki si želi nekoga ob sebi in si želi ustvariti družino.

Par se je po poročni noči odpravil na medene tedne v Benetke, vendar je njuna sprva visoka pričakovanja kmalu zatemnilo nekaj dvomov. Marjetka je izrazila skrb, da je morda ponovno našla nekoga, ki ne ve, česa si želi od življenja, kar bi lahko pomenilo izgubo dragocenih let. Njeni pomisleki so se še poglobili ob vinu, saj si želi aktivnega partnerja, ki prevzame pobudo, a Rudi se zdi bolj pasiven. Prav tako je večerni romantični trenutek minil brez iskric, Rudi pa že dvomi, če je res pravičen za Marjetko, zlasti ker si ona želi športnega partnerja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top