Svet zabave vstopa tudi sin Natalije Verboten

Svet zabave vstopa tudi sin Natalije Verboten

To je pa res luštno!

Pevka Natalija Verboten začenja marec z novim glasbenim izdelkom z naslovom “Sijem”. To delo je zgodba o prepletanju ljubezni in zahvale, elementov, ki si v življenju tesno podajata roki. Po besedah ustvarjalcev, ljubezen spodbuja občutke hvaležnosti, hkrati pa hvaležnost širi našo zmožnost ljubiti. Za melodijo skladbe “Sijem” je zaslužen Raay, medtem ko je lirični del izpod peresa Marjetke Vovk.

March za mene nosi prav poseben pomen – ob začetku meseca praznujemo rojstni dan mojega mlajšega sina Oskarja, ki letos šteje 9 let. Poleg tega se spomnim dne 14 let nazaj, ko sem na dan, posvečen materam, testu nosečnosti odkrila dve pozitivni črtici,” deli Natalija. S skladbo “Sijem” si želi spodbuditi razmislek o ljubezni, kot o temeljni sili, ki poganja svet in se manifestira na različne načine: v odnosih med partnerji, ljubezni do otrok, družine, narave, živali, samih sebe in življenja nasploh. V videospotu pesmi Natalija raziskuje te različne oblike ljubezni, pri tem pa se ji prvikrat pred kamero pridružita tudi njena sinova, skoraj 9-letni Oskar in 13-letni Max.

“Življenje me je oblikovvalo skozi svoje izzivve in mi prinesslo številne draggocene lekkcije. Sedaj, ko sem te izkušnje predelala, sem za njih neizmerno hvaležna. V vseh vzponih, padcih, momentih sreče in razočaranj, skozi vse težke preizkušnje sem se učila. Te izkušnje so me oblikovale, učile in naredile hvaležnejšo, bolj skromno. Danes veliko bolj cenim drobne stvari, bolj sem se zavedam in resnično cenim vse, kar imam,” razmišlja 47-letna Natalija o svoji življenjski poti.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top