Kljub oddaji v dom, zvezdnica še vedno razvaja svojega sina

Kljub oddaji v dom, zvezdnica še vedno razvaja svojega sina

Nasprotno vsem izzivom, ki jih prinaša njen sin, še vedno izkazuje ljubezen do njega.

V začetku leta 2021 se je Katie Price, dobro znana osebnost iz Velike Britanije, soočila z izjemno težko odločitvijo – svojega sina Harveyja predati v trajno oskrbo v specialno ustanovo. Harvey, ki trenutno šteje 21 let, se bori z raznimi zdravstvenimi izzivi, med katerimi je tudi Prader-Willijev sindrom. To mu povzroča, da je delno slep, čustveno zelo občutljiv, bori pa se tudi z motnjami pozornosti in ima velikanski apetit, zaradi česar njegova teža presega 180 kg. Ustanova mu omogoča, da razvija samostojnost in se uči novih spretnosti.

Katie je medijem zaupala, kako težko ji je pri srcu ob misli, da svojega sina ne bo mogla videvati vsak dan, vendar je prepričana, da mora dati prednost temu, kar je za Harveyja najboljše. Želi ostati optimistična in noče, da bi Harvey pomislil, da se ga želi na kakršen koli način otresti. Nedavno so bili Katie in Harvey opaženi v Brightonu, kako sta obiskala kozmetični salon, s česar je razvidno, kako Katie skrbi za svojega sina in mu je nadvse predana, kar je razvidno tudi iz fotografij, ki kažejo, kako mu pomaga sezuti čevlje.

Katie, ki je sicer znana po številnih lepotnih operacijah, je z Harveyjem v preteklosti doživela številne izzive. Na enem izmed letov je Harvey sprožil preplah, ko je začel metati mobilne telefone v steno, zaradi česar so morali posredovati varnostniki. V drugem primeru je Katie, zaskrbljena zaradi Harveyjeve naraščajoče telesne mase, namestila ključavnico na hladilnik, da bi omejila njegov dostop do hrane. Vse to priča o njeni neomajni predanosti in ljubezni do sina, kljub vsem težavam, ki jih skupaj premagujeta.

Kljub oddaji v dom, zvezdnica še vedno razvaja svojega sina

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top