Govori se, da je Eva Boto prekinila zaroko

Govori se, da je Eva Boto prekinila zaroko

To se sprašuje veliko ljudi.

Eva Boto je ime, ki ga slovenski ljubitelji glasbe odlično poznajo. Od nekdaj je bila strastno povezana z glasbo, in že kot šestnajstletnica je Slovenijo zastopala na tekmovanju za pesem Evrovizije leta 2012. Poleg svoje kariere v petju se Eva izkazuje tudi kot radijska voditeljica in je bila zmagovita v televizijskem šovu Znan obraz ima svoj glas.

Ko gre za njen osebni življenjski prostor, Eva večinoma zadrži zasebnost. V letu 2019 so mediji poročali, da ji srce pospešuje profesionalni triatlonec Domen Dornik, s katerim je delila ljubezensko fotografijo na Instagramu, a jo nato odstranila. V preteklem intervjuju za revijo Lady je Eva razkrila: “Ni velika skrivnost, da moje srce pripada Domnu Dorniku iz Trbovelj, ki zastopa Slovenijo v triatlonu. Zelo sem vesela in hvaležna, da imam ob sebi nekoga kot je Domen. Oba smo zelo osredotočena na svoji karieri, on na športni, jaz pa na glasbeni del, skupaj pa tvoriva zelo zanimiv in srečen par.”

Iz dodatnih virov je bilo razvidno, da so se Eva in Domen pred dvema letoma zaročila, vendar govorice kažejo, da sta se okoli šest mesecev nazaj odločila za prekinitev zaroke. Eva se o tem ni razgovorila, v pogovoru za Lady pa je izrazila: “Ni mi do tega, da bi o najini zvezi govorila javno. Seveda, tako kot mnoge ženske, tudi sama sanjam o poroki in družini. Verjamem pa, da vse pride ob svojem času.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top