Rosvita Pesek povsem presenetila s tem prizorom: Bi vedeli, da je to ona?

Rosvita Pesek povsem presenetila s tem prizorom: Bi vedeli, da je to ona?

Ja, res se ljudje s časom spreminjamo, in ko gledamo stare fotografije, se včasih zdi, da si nismo nič kaj podobni.

Rosvita Pesek, ki s svojim delom na TV Slovenija skrbi za poučne in zanimive vsebine, je nedavno navdušila svoje sledilce s prisrčnim spominom iz mlajših dni. Na Facebooku je objavila črno-belo fotografijo iz leta 1979, ki prikazuje njen mladostniški nasmeh. Objavljena slika je hitro pridobila na občudovanju in pozitivnih odgovorih.

Življenjska pot Rosvite Pesek je prepletena z vrsto dosežkov, tako na profesionalnem področju kot v zasebnem življenju. Ko se ozremo na njeno pot, je jasno, da je uresničila sanje, ki jih je gojila že kot dekle. Njena priljubljenost ni naključje, temveč odraz njenega trdega dela in vzornega načina življenja.

Danes Rosvita z navdušenjem govori tudi o svoji vlogi babice. Sin Filip in njegova partnerica Nastja sta jo obdarila z vnukom Mateom, ki ji prinaša neizmerno veselje in ljubezen. Deležna nova življenjska vloga ji prinaša svežo energijo in obnovljen občutek mladosti.

Ob deljenju svoje mladostne fotografije, je Rosvita priložila verz pesnika S. Kosovela, ki vabi k razmisleku: “Kdor tiho gradi v dušo gradi, stalno sijoče modre luči. Gradi iz sanj, ne le priznanj…” To razmišljanje je sprožilo val pozitivnih komentarjev, pri čemer je ena izmed sledilk še posebej poudarila Rosvitino preobrazbo iz srčkanega dekleta v toplo in prijazno damo. Takšni odzivi potrjujejo, da Rosvita zares navdihuje svoje oboževalce.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top