Naša voditeljica razkrila resnico o tej fotografiji

Naša voditeljica razkrila resnico o tej fotografiji

Zdaj je znano, kdo je kupil to prstan.

Tanja Kocman velja za eno izmed najbolj duhovitih osebnosti v slovenskem zabavnem prostoru. Njen izjemen smisel za humor je opazen vsem, ki so imeli priložnost uživati v gledališki predstavi “Na zdravje“, kjer deli oder s Tino Gorenjak, ali pa spremljajo oddajo “Poroka na drugi pogled“, v kateri skupaj s Špelo Grošelj in Miho Hercogom podaja pikre komentarje o dogajanju v resničnostnem šovu “Poroka na prvi pogled“.

V uvodni epizodi najnovejše sezone je Tanja spregovorila o govoricah, ki so zaokrožile glede njenega morebitnega zaročenja. Na zadnji dan preteklega leta je objavila sliko prstana, zaradi česar so mnogi začeli špekulirati, da se je zaročila s svojim partnerjem Primožem. Tanja je nato pojasnila, da je bila to le šala. “Se mi zdi, da sem videla preveč podobnih slik in sem si mislila: ‘Zakaj pa ne bi tudi midva malo pohecala …’ Prstan sem si pravzaprav kupila sama,” je pojasnila. Ko jo je Špela vprašala, če je prstan prišel v paketu s praškom, je Tanja odgovorila, da je bila njena mamica med tistimi, ki so se novici najbolj razveselili, celo kolega, ki je Primožu že čestital, je bil del šale.

Tanja je ob koncu dodala, da kljub temu, da ni nikoli čutila močne želje po poroki, ideja o zaroki ji ni tuja. “Vedno me je privlačila misel, da te nekdo tako dobro pozna, da te lahko popolnoma preseneti,” je še povedala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top