Te fotografije Pippe Middleton Pippa Middletonso razjezile princeso Kate

Te fotografije Pippe Middleton Pippa Middletonso razjezile princeso Kate

Ona je v postelji bolnišnice, medtem ko njena sestra uživa na razkošnih počitnicah.

Nedavno so medije zapolnile fotografije sestre princese Kate, Pippa Middleton, ujete v bikinijih na luksuznem otoku St. Barth. Ta otok je poseben, saj starša Pippa in Kate že od leta 1995 tam upravljata priljubljeno letovišče Eden Rock, ki privablja številne slavne in premožne goste.

Pippa se je zdelo, da ni pretirano zaskrbljena za svojo starejšo sestro Kate, ki so jo konec januarja podvržili obsežni trebušni operaciji, po kateri je bila primorana ostati v bolnišnici dva tedna, medtem ko bo na bolniškem odmoru vse do velike noči.

Vir blizu družini je za revijo Life & Style izjavil, da Kate ni ravno navdušena nad sproščenim načinom življenja svoje sestre Pippa, ki brez zadržkov uživa in se razkazuje na počitnicah. Ta isti vir meni, da princesa Kate še vedno čuti nekakšno rivalstvo od poroke leta 2011, ko je Pippa pritegnila veliko pozornosti z eleganco svoje bele obleke, ki je poudarjala njeno postavo, še posebej pa zadnjico. Po mnenju vira, Kate Pippi zavida možnost, da uživa v privilegijih, ki jih prinaša povezava s kraljevo družino, brez da bi se morala soočati z dnevnimi obveznostmi in omejitvami, ki spremljajo kraljevo vlogo.

Te fotografije Pippe Middleton Pippa Middletonso razjezile princeso Kate

Med dopustom je Pippa prejela tudi žalostne novice, kar namiguje, da življenje ni vedno brezskrbno, kot se zdi na prvi pogled.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top