Slovenski zvezdnik z 3,5 milijona prihodka, a otroci ga ne ‘cukajo’ za rokav

Slovenski zvezdnik z 3,5 milijona prihodka, a otroci ga ne ‘cukajo’ za rokav

Mitja Sojer, priznani ljubljanski frizerski mojster, odkrito govori o svojem odnosu do denarja.

V zadnji epizodi izjemno priljubljenega slovenskega podkasta pod vodstvom Klemna Selakoviča, imenovanega Aidea, ki navdušuje poslušalce že več kot štiri leta, je bil gost Mitja Sojer. Mitja je priznan mojster frizerstva, ki je uspel odpreti impresivno mrežo 90 salonov, tako doma kot po svetu. Pogovor je tekel o njegovih začetkih, širitvi njegovega poslovanja in tudi o njegovem pogledu na denar.

Sojer, ki vodi svoje podjetje z imenom Sojer, d.o.o., ponosno zaposluje 90 ljudi po vsej Sloveniji. Podjetje je v letu 2022 zabeležilo prihodke v višini več kot 3,5 milijona evrov, čisti dobiček pa je znašal približno 141 tisoč evrov. Ko je beseda nanesla na denar, je Mitja izrazil svojo ljubezen do denarja in luksuznih stvari, obenem pa poudaril, da mu denar sam po sebi ni najpomembnejši. Za njega denar predstavlja varnost in uživa v deljenju tega z drugimi ter v nakupu lepih stvari, kot so obleke in avtomobili. Poleg tega ceni tudi nepozabna doživetja, ki jih denar omogoči.

Mitja je izpostavil, da se mu zdi, da današnja mladina od staršev pričakuje preveč. Vendar pa je delil, da njegova lastna družina, ki šteje štiri otroke, živi udobno, vendar brez pretiranega razkošja. Njegovi otroci, ki jih opisuje kot skromne, od njega ne zahtevajo veliko.

Slika: Voyo/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top