Ali se Helena Blagne ne bo več vrnila domov?

Ali se Helena Blagne ne bo več vrnila domov?

Helena Blagne, slovenska glasbena ikona, ki je že večkrat navdušila svoje oboževalce s svojim glasom in radovednim duhom, nadaljuje svojo eksotično avanturo po Aziji.

Helena Blagne je svoje raziskovanje sveta začela v Singapurju, od koder je nato odletela na že dobro poznani Phuket v Tajski, kraj, ki ji ni neznan, saj ga je obiskala že v preteklosti. Njena avantura jo je vodila vse do Avstralije, kjer se je ustavila pred znamenito opero, ki velja za eno izmed najbolj fotogeničnih točk med popotniki.

Zdaj pa se zdi, da je Helena pristala v središču Tajske, v Bangkok, kjer si je ogledala enega izmed čudovitih tamkajšnjih budističnih templjev. Fotografije in doživetja, ki jih deli z njenimi oboževalci, so priča njeni strasti do odkrivanja novih kultur in destinacij.

Vendar z vsemi temi neverjetnimi pustolovščinami se pojavlja vprašanje o njeni vrnitvi v Slovenijo. Glede na to, da Helena očitno uživa v svojih popotniških podvigih in da je na poti že precej časa, se številni sprašujejo, kdaj se bo, če sploh, slovenska pevska ikona vrnila domov.

Ali se Helena Blagne ne bo več vrnila domov?

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top