Obdukcija razkrila tragičen vzrok smrti nekdanjega partnerja Middletonove

Obdukcija razkrila tragičen vzrok smrti nekdanjega partnerja Middletonove

Sedaj je postalo jasno, kaj je bilo usodno za Thomasa.

Iz Buckinghamske palače je prišla žalostna vest, da nas je zapustil 45-letni Thomas Kingston, zakonec Lady Gabrielle Kingston, ki je prav tako del kraljeve družine, in bivši spremljevalec Pippe Middleton, sestre princese Kate.

Njegovo telo so našli v zgradbi na družinskem posestvu. Sedaj je postalo znano, kaj je povzročilo njegovo smrt.

Med obiskom pri starših v regiji Cotswolds, je gospod Kingston zadnjič sedel z njimi k obedu 25. februarja 2024. Po kosilu se je njegov oče odpravil na sprehod s psi. Ob vrnitvi domov ni našel sina v hiši, zato je po približno 30 minutah iskanja njegova mati sprožila alarm. Očetu ni preostalo drugega, kot da nasilno odpre vrata zaklenjenega kmetijskega objekta,” razlaga oglednica Katy Skerrett. V notranjosti so našli Thomasa mrtvega z močno poškodbo glave. “V bližini je bila tudi pištola. Takoj so poklicali reševalce, policija pa meni, da smrt ni posledica kaznivega dejanja.”

Poroka Thomasa in Gabrielle se je zgodila leta 2019 v Windsorjevi kapeli svetega Jurija, med povabljenci pa so bili tudi kraljica Elizabeta II. in njen soprog, vojvoda Edinburški.

Gabriella je skupaj z družino izrazila globoko žalost in Thomasa opisala kot “izjemen vzor, čigar svetloba je obogatila življenja vseh, ki so ga imeli priložnost poznati“. Njegova smrt je za vso družino predstavljala velik udarec. Kraljevi par je vdovi posredoval svoje “iskrene misli in molitve“.

Thomas in Pippa Middleton sta bila par leta 2011 in po koncu njune romanse sta ostala v dobrih odnosih. Thomas in Gabriella sta se celo udeležila poroke Pippa z Jamesom Matthewsom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top