Ostrosti proti znani slovenski voditeljici: “Princeska na zrnu graha” se je razjezila

Ostrosti proti znani slovenski voditeljici: “Princeska na zrnu graha” se je razjezila

Znana slovenska voditeljica Nuša Lesar je bila presenečena nad ceno regrata na tržnici.

Nuša Lesar, ki trenutno preživlja čarobne trenutke materinstva in je zato na dopustu za nove mamice, je pred kratkim doživela neprijetno presenečenje. Presenetilo jo je namreč vedenje nekaterih moških, nato pa je doživela še en šok, ko je na tržnici za kilogram regrata morala plačati kar 20 evrov.

O tem dogodku je poročal eden od priljubljenih medijev, pod člankom pa se je nato zbralo veliko negativnih odzivov.

“Pomembno je, da najprej ceni trud proddajalk, ki se potrudijo regrat nabbrati, nato pa naj se obrne na drzžavo z vsemi svojimi prippombami, saj si tudi ona želi svoj del regrata. Na koncu naj še enkrat premisli, kakšna je vrednost truda, ki je bil vložen v nabiranje. Skratka, naj ga nabere sama!”

“Naravni regrat okoli mojega doma najdem brezplačno… le malce skloniti se je treba, kar za nekatere očitno predstavlja težavo.”

“Svetujem ji, da poskusi regrat nabirati sama! Hitro bo opazila, da kilogram regrata ni tako enostavno zbrati. Stvari bodo takoj jasnejše – potrebno je samo poskusiti in nato izražati nezadovoljstvo!”

“Ojoj, pravljica o princeski na grahovem zrnu se je ujezila. No, pa naj sama poskusi nabirati regrat, zagotovo bo hitro spremenila svoje mnenje.”

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top