Končno razkrit namen napisa na slavni jakni Melanie Trump!

Končno razkrit namen napisa na slavni jakni Melanie Trump!

Nova kniha razkriva ozadje sporne jakne, ki jo je leta 2018 nosila Melania Trump.

V letu 2018 je Melania Trump obiskala zavetišče, kjer so bivali otroci priseljencev, nosila pa je jakno z napisom “Pravzaprav mi je vseeno, pa tebi?” Ta izbira oblačila je takrat izzvala burne odzive. Donald Trump je odgovoril, da je bilo sporočilo namenjeno medijem, ki širijo napačne informacije, pri čemer je trdil, da se Melania ne obremenjuje s tem, kar pišejo o njej. Po nedavnih razkritjih iz knjige American Woman: The Transformation of the Modern First Lady, From Hillary Clinton to Jill Biden pa se zdi, da je resnično sporočilo naslovljeno na Ivanko Trump.

Avtorica knjige, Katie Rogers iz New York Timesa, navaja, da je v Beli hiši potekal tih boj za vpliv med Melanio in Ivanko Trump. Kot prva dama in prva hčerka sta si prizadevali za vodilno vlogo, ki se je še dodatno zapletla, ko se je Ivanka trudila preoblikovati Vzhodno krilo tako, da bi služilo celotni prvi družini, ne samo Melanii. Dejstvo, da je Donald Trump nakazal, da bo Ivankin vpliv nadomeščal nekatere dolžnosti prve dame, je očitno pospešilo rivalstvo.

Ko je Melania leta 2018 odšla v Teksas, je s spornim sporočilom na svoji jakni jasno izrazila svoja čustva do Ivankine poskuse prevzeti njeno vlogo, nakazujejo te nove informacije. Takšen dogodek odpira vpogled v napetosti znotraj prve družine in daje nov pomen kontroverznemu sporočilu na njeni jakni.

Govori se, da ima novega, pravi Jerca Legan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top