Govori se, da ima novega, pravi Jerca Legan.

Govori se, da ima novega, pravi Jerca Legan.

Pravijo, da je ponovno zaljubljena…

Revija Lady je nedavno namigovala, da naj bi Jerca Legan, znana antropologinja, publicistka in igralka, po svoji ločitvi znova našla ljubezen. Vendar pa Jerca zavrača te govorice. “Te trditve ne držijo. Trenutno sem samska, cenim svojo svobodo, saj mi to omogoča, da se lahko posvetim sebi in svojima sinovoma. Zato na te namigovanja ne podajam komentarjev in nikomur ne pripisujem kakršnegakoli statusa,” je pojasnila.

Po koncu zakona se je še bolj posvetila svojemu poklicu in otrokom. V teku letošnjega leta načrtuje izdajo dveh knjig in prav tako sodeluje pri produkciji mednarodnega reklamnega projekta. Čeprav sta sinova pod njeno skrbjo in je zelo zaposlena, pravi, da se brez zunanje pomoči odlično znajde, saj tega nikoli ni imela. “Vse od njunega rojstva sem jima vcepila načela samostojnosti; oba sta samozadostni, prevzemata odgovornost, kar mi v vsakdanjem življenju predstavlja ogromno podporo. Sadovi, ki sem jih vzgajala 14 let, se zdaj kažejo,” pravi. Izjema je le, ko mora na potovanja, takrat priskoči na pomoč njena mama, s katero se oba fanta odlično razumeta.

Mirno družinsko življenje pa zasenči še nerazčiščeno razmerje z bivšim možem. Na sodišču se bosta srečala 8. marca, na mednarodni dan žena, kjer jo ta toži zaradi obrekovanja. Prav tako še ni rešeno vprašanje glede delitve Vile Jera, ki stoji ob vznožju Ljubljanskega gradu. Od tam se je Jerca s sinovoma že odselila, hiša pa trenutno sameva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top