Znana Slovenka, nekdaj Miss Slovenije, vstopa v resničnostni šov!

Znana Slovenka, nekdaj Miss Slovenije, vstopa v resničnostni šov!

V novi sezoni resničnostnega šova se bo pojavila Slovenka, ki je v preteklosti tekmovala za naziv Miss Slovenije.

Deseti cikel priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef vabi na male zaslone, kjer bo med tekmovalci tudi Klara Šmigoc, stara 21 let. Pred dvema letoma je Klara zasijala med finalistkami na tekmovanju za Miss Slovenije.

S slaščicami izraža Klara svojo kreativnost in željo po deljenju strasti za kuhanje z gledalci po vsej Sloveniji. V tekmovanju MasterChef Slovenija vidi priložnost za nadgradnjo svojega znanja. Perfekcionizem jo vodi, da recepte brusi do popolnosti. Klara sanjari o prihodnosti v ugledni slaščičarni ali restavraciji, kjer bi nadaljevala z učenjem. Razmišlja tudi o sodelovanju na različnih festivalih, kjer bi s svojimi kreacijami razvajala obiskovalce. Njena naslednja velika želja je odprtje lastne slaščičarne, specializirane za monoporcijske tortice.

Klarine ambicije ne poznajo meja; želi si potovati po svetu z avtodomom. Na potovanjih bi se udeleževala kuharskih delavnic, z namenom raziskovanja lokalnih kuhinj. Svojo domovino bi predstavljala skozi slovenske jedi, ki bi jih pripravila v vsaki deželi, s čimer bi pokazala bogastvo slovenske kulinarike, piše spletni portal 24ur.com.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top