Ryan Gosling bo izvajal pesem “I’m Just Ken” na podelitvi nagrad Oscar

Ryan Gosling bo izvajal pesem “I’m Just Ken” na podelitvi nagrad Oscar

Novica, o kateri se je že mesece špekuliralo, je končno potrjena.

Pred kratkim je bilo uradno potrjeno, kar se je že mesece špekuliralo – Ryan Gosling bo nastopil na podelitvi oskarjev.

Po virih naj bi Gosling v živo izvedel pesem “I’m Just Ken” iz filma “Barbie“, ki je letos nominirana v kategoriji za najboljšo izvirno pesem. Čeprav iz Akademije še ni uradnih komentarjev, je nedavno sam igralec priznal, da mu na začetku februarja te možnosti še niso ponudili, toda očitno je prišlo do spremembe.

Novica o Goslingovem nastopu bo zagotovo razveselila ne samo igralca, ampak tudi avtorje pesmi: Marka Ronsona in Andrewa Wyatta, ki sta na Grammyjih izrazila, kako bi bil Goslingov nastop na oskarjih uresničitev njihovih sanj.

I’m Just Ken” je ena od dveh pesmi iz filma “Barbie”, ki sta bili nominirani za najboljšo izvirno pesem na oskarjih, druga pa je “What Was I Made For?Billie Eilish in Finneas. Kljub temu da so mnogi poudarili, da sta bila glavna igralka Margot Robbie in režiserka Greta Gerwig neupravičeno zapostavljena, je Barbie prejela osem nominacij za prestižno filmsko nagrado, tudi Gosling se je oglasil na to temo.

96. podelitev oskarjev bo potekala 10. marca, oziroma 11. marca po srednjeevropskem času v pozni nočni uri, voditelj prireditve pa bo Jimmy Kimmel. Prenos podelitve bo na voljo na HRT, na programu HTV 1 od 23:30 ure 10. marca, ko se začne prenos s rdeče preproge, in se nadaljuje s ceremonijo do zgodnjih jutranjih ur.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top