In tako… Sara Ramírez ne bo del tretje sezone priljubljene serije

In tako… Sara Ramírez ne bo del tretje sezone priljubljene serije

Zdi se, da sta Che in Miranda – končana, novo sezono “And Just Like That…” pa pričakujemo šele v letu 2025.

Nekateri zanesljivi viri so poročali, da v prihajajoči tretji sezoni serije “And Just Like That…” (In tako) ne bomo več videli Sare Ramírez v vlogi Che Diaza, poroča Variety.

Po dveh sezonah bo Ramírez zapustila vlogo komičarke Che Diaza, kar ni presenetljivo, glede na to, da je lik prejel večinoma negativne odzive gledalcev in postal predmet številnih šal. Kljub temu je bila odpoved sodelovanja napovedana nedavno in, kot nekateri menijo, povezana s stališči, ki jih Ramírez izraža na Instagramu, kar je Daily Mail prejšnji mesec predpostavil kot razlog za odpustitev iz serije zaradi propalestinskih pogledov. Po najnovejših informacijah Ramírez niso odpustili zaradi objav na družbenih omrežjih, temveč zato, ker za lik Che ni več zgodbe za povedati.

Spomnimo, v prvi sezoni je Che imel podcast s Carrije (Sarah Jessica Parker), kar je pripeljalo do tega, da se je Miranda (Cynthia Nixon) zaljubila vanje in končala svoj zakon s Stevom (David Eigenberg). Miranda je nato odšla za Che v Los Angeles, vendar se je njun odnos tekom druge sezone postopoma slabšal, zato odstranitev lika iz zgodbe ne bo težka. Druga sezona se je zaključila s Carrienim slovesom od starega stanovanja, kjer so se zbrali vsi njeni prijatelji, razen Samanthe (Kim Cattrall), ki je bila prikazana samo v kratkem trenutku, ko ni uspela priti na let do Carrie – kar je pustilo možnost, da se pojavi v novi sezoni. Podrobnosti o nadaljevanju zgodbe zaenkrat niso znane, saj je Carrijin odnos z Aidanom (John Corbett) postal nepomemben zaradi njegovih težav z enim od sinov.

Tretja sezona serije “In tako” bo začela s produkcijo kasneje letos, da bi lahko leta 2025 začela s predvajanjem na platformi za pretakanje Max.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top