Bill Skarsgård se vrača iz mrtvih v prvih slikah iz filma “Vrana”.

Bill Skarsgård se vrača iz mrtvih v prvih slikah iz filma “Vrana”.

Ponovno snemanje kultnega filma iz devetdesetih let je razkrito s prvimi slikami, ki prihajajo junija.

Bill Skarsgård se pripravlja, da bo upodobil legendarnega pravičnika v prihajajočem rebootu filma “Vrana“, pod režiserskim vodenjem Ruperta Sandersa. Nedavno objavljene fotografije s snemanja nam dajejo vpogled v osvežen vizualni identitet legendarnega lika, ki ga je prvotno upodobil Brandon Lee.

Lee je zaslovel s svojo vlogo Erica Dravena, stripovskega junaka, znanega po impresivni črno-beli maski, ki pokriva njegovo obraz. Po objavljenih slikah se zdi, da bo lik Skarsgårda razlikoval od subtilne uporabe ličil, osredotočenih na oči, z dodatki, kot je tetovaža nad eno obrvjo.

Režiser Sanders že leta stremi k realizaciji tega filma in poudarja, da njegova vizija ni klasičen reboot, ampak originalen pristop k zgodbi, kar potrjujejo tudi prve slike iz filma.

Bill Skarsgård se vrača iz mrtvih v prvih slikah iz filma "Vrana".

Osnova zgodbe ostaja strip Jamesa O’Barr-a, ki pripoveduje o Ericu Dravenu, moškem, ki se iz groba vrača zaradi maščevanja tistim, ki so odgovorni za smrt njegove zaročenke. V novi adaptaciji bo vlogo zaročenke igrala FKA twigs, medtem ko se bo Danny Huston pojavil v še neodkriti vlogi.

Na žalost je bil izvirni film zaznamovan s tragedijo, ko je glavni igralec, Brandon Lee, umrl na snemanju zaradi nesreče z resnim orožjem. Ta tragedija je zameglila prihodnost možnih nadaljevanj in remakeov. Kljub temu je Sanders odločen v svoji nameri, da bo ta projekt uspešen.

Izhod tega ambicioznega projekta bo znan 7. junija, ko bo film prišel v kina.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top