Andre Agassi na novem posnetku s podaljšanimi lasmi!

Andre Agassi na novem posnetku s podaljšanimi lasmi!

Njegova prejšnja podoba je bila legendarčna.

Andre Agassi ni bil znan zgolj po svojih izjemnih teniških spretnostih, ampak tudi po svojem karizmatičnem videzu, ki ni pustil ravnodušnih mnogih žensk. Njegova frizura v slogu ‘vokuhila’ in neobrito prsno dlako je z veseljem razkazoval. Agrassi je bil v zvezi z nekaterimi izmed najbolj privlačnih žensk sveta, vključno z Barbro Streisand in Brooke Shields, preden se je poročil s Steffi Graf. Z njo je srečno poročen in imata dva otroka.

Med obiskom v Avstraliji je Agassi ponovno požel pozornost s svojim značilnim slogom pričeske, ki je nekatere spominjala na Mela Gibsona v filmu “Pogumno srce“. V dobri stari običaj si je privoščil malo šale na svoj račun, saj si je nadel lasuljo, ki je posnemala njegov nekoč značilni videz. Agassi je javno priznal, da je plešast, šele ob koncu svoje športne poti in podrobneje o tem spregovoril v svoji avtobiografski knjigi “Open”, ki jo je izdal po upokojitvi.

Pri devetnajstih letih je Agassi opazil prve znake izpadanja las, kar je za njegovo samopodobo pomenilo veliko preizkušnjo. “Vsako jutro, ko sem se prebudil, sem na vzglavniku, umivalniku in odtoku našel delčke sebe. Se spraševal sem, če bi moral nositi lasni vložek prav na teniškem igrišču? In sklenil sem, da nimam druge izbire,” je delil svoje misli v avtobiografiji. Svoj značilni obrit videz si je privoščil leta 1995.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top