Groba izdaja! Zvezda Planet TV ujeta v ljubezenski prevare!

Groba izdaja! Zvezda Planet TV ujeta v ljubezenski prevare!

V drugem poskusu mu ni šlo na roko…

Andrej Štelcer se bo v oddaji Planet TV, kjer se odvija ljubezenski eksperiment, podal na iskanje prave partnerice. V preteklosti je imel na področju čustev kar nekaj težav. Njegova predhodna zveza, ki je trajala več kot šest let, se je zaključila zaradi nesoglasij z njenim odraslim sinom. Po tem razhodu se je 47-letni Andrej ponovno obrnil na internet, da bi morda tam našel ljubezen, vendar je bil njegov poskus neuspešen. “Prejšnjo dolgoletno partnerico sem spoznal na spletu, in ko sva šla narazen, sem enako metodo uporabil znova. A tokrat sem naletel na ne najbolj prijetno presenečenje, saj je bila oseba, s katero sem mislil, da si dopisujem, v resnici moški temnejše polti,” je razkril v intervjuju za Planet TV.

Andrej, ki prihaja iz Maribora, si želi ob sebi žensko, ki ima podobo kot Jennifer Lopez – torej žensko, ki se lahko pohvali z urejeno postavo. Ne privlačijo ga ženske z bolj polno postavo niti tiste, ki pretiravajo z ličenjem. Prav tako ga odbijajo ženske, ki imajo kakršnekoli odvisnosti, bodisi od alkohola ali mamil.

Profesionalno pot je Andrej pretežno usmeril v metalurško industrijo, kjer dela v podjetju za predelavo kovin. Ustoličil se je tudi kot vodja v gradbeništvu, kar mu je prineslo številna potovanja. Med prostim časom uživa v vožnji z ATV-jem, kuhanju in plesu. Najdaljša zveza, ki jo je do sedaj imel, je trajala sedem let, a poroke do zdaj še ni doživel in otrok tudi še nima. Opisuje se kot osebo, ki ceni iskrenost in neposrednost. Trdi, da je pripravljen nuditi popolno ljubezen, pozornost in spoštovanje tisti pravi ženski.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top