Nenadna izguba: Slovenija žaluje za še eno veliko plesno zvezdo

Nenadna izguba: Slovenija žaluje za še eno veliko plesno zvezdo

Plesni svet je oplakovan v temo, saj nas je prehitro zapustila izjemna zvezda. S svojo izjemno prisotnostjo je pustila neizbrisen pečat, in znana slovenska plesalka deli bolečino njegove izgube.

Svet plesa je zavit v žalost. Od nas se je predčasno poslovil priznani plesalec, 44-letni Robin ‘Bobby’ Windsor, ki je bil tesen prijatelj slovenske plesalke Gordane Grandošek Whiddon.

Med leti 2010 in 2015 je Windsor s svojim talentom obogatil plesni šov Strictly Come Dancing, kjer je med drugim plesal s manekenko Patsy Kensit, igralko Anito Dobson, igralko Liso Riley in podjetnico Deborah Meaden.

Robin je prav tako bil eden izmed začetnih članov priljubljenega plesnega šova Burn The Floor. Po vesti o njegovi smrti so se iz tega kroga preko socialnih omrežij razširila sporočila žalosti: “Naša družina Burn the Floor žaluje za izgubo enega izmed svojih prvotnih članov, Robina ‘Bobbyja’ Windsorja, ki nas je zapustil v tragediji. Kot del naše skupnosti je Bobby z nami delil plesne korake dvajset let, vključno z nastopi na Broadwayu, West Endu in mnogih drugih dogodivščinah po svetu.”

Robin je imel dolgoletno prijateljstvo tudi s profesionalno plesalko Gordano Grandošek Whiddon, ki je slovenskemu občinstvu dobro znana iz šovov kot sta Zvezde plešejo in Vražje dame.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top