Veronikina pesem šokirala: Čeljust na tleh od presenečenja!

Veronikina pesem šokirala: Čeljust na tleh od presenečenja!

Vlogerji so popolnoma navdušeni.

Cinan, znani vloger s platforme Wiwibloggs, ki velja za priljubljeno med oboževalci Pesmi Evrovizije, se je podrobno posvetil skladbi z naslovom Veronika in bil nad njo navdušen. Hitro je uspel zapomniti nekatere dele besedila, izražajoč svoje navdušenje z besedami: “Dobesedno čutim kurjo polt povsod,” med ogledom videospota, ob tem pa je dodal, da takšnega presenečenja ni pričakoval. “To je prava umetniška stvaritev. Slovenska umetnost,” je izjavil.

Navdušenje vlogerja je naraslo, ko je ugotovil, da je med avtorji skladbe tudi Bojan Cvjetićanin. Ob tem odkritju je bil tako presenečen, da ni mogel skriti svoje začudenosti. “Bojan? Bojane, iz Joker Out? Zato bomo imeli priložnost videti Joker Out na Evroviziji 2024. To je res neverjetno,” je bil presenečen.
Poleg tega je poudaril kakovost vizualnih elementov videospota, izpostavljajoč, da nič v njem ni delovalo poceni. “Izvedba te pesmi v živvo se ne bo izkazala za prepprosto. Vsi ti različni zvoki, vokalne akrobacije, visoki toni in žvižgi. Upam, da si Raiven pripravljena. Izvedba te pesmi bo zagotovo izziv. Vendar, ko gre za Raiven, sem prepričan, da ji bo uspelo,” je komentiral in naši predstavnici zaželel veliko sreče.

O skladbi Veronika sta svoje mnenje delila tudi dva druga strokovnjaka z Wiwibloggsa, ki sta bila nekoliko bolj zaskrbljena glede Raivenine sposobnosti izvedbe v živo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top