Govorice o Novem Partnerju Ane Klašnja Razkrivane v Njenem Izjavnem Posnetku

Govorice o Novem Partnerju Ane Klašnja Razkrivane v Njenem Izjavnem Posnetku

Resnica je končno razkrita.

Ana Klašnja, priznana slovenska prima balerina, ki s svojimi nastopi očara občinstvo ljubljanske SNG Opere in baleta in se pojavlja tudi na televizijskem šovu “Slovenija ima talent“, je bila konec leta 2021 sredi medijskih poročil o koncu razmerja z dolgoletnim življenjskim sopotnikom, odličnim koreografom in plesalcem Miho Krušičem, s katerim imata sina po imenu Jaša.

Po poročanjih enega izmed slovenskih spletnih portalov naj bi Ana ne bila več solo, ampak naj bi srce oddala plesalcu po imenu Filip Jurič. Govorice so se razširile po tem, ko je za valentinovo na Instagramu delila fotografijo, na kateri zapleše z njim.

Ko smo Ano kontaktirali, je za komentirala: “Moje zasebno življenje je moj intimni prostor. S fotografijo za valentinovo sem želela predvsem voščiti lep dan vsem, ki me spremljajo. Slika odraža globoko čustveno plat in moj strastni odnos do plesa,” je razložila Ana. Dodala je, da z Filipom veliko plešeta skupaj in ga ima iskreno rada. Prav tako je omenila, da se je nedavno preselila v novo stanovanje.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top