Planet TV tokrat resnično preseneča: Razkrinkani ženini nove sezone šova!

Planet TV tokrat resnično preseneča: Razkrinkani ženini nove sezone šova!

Televizija Planet je razkrila identiteto ženinov letošnje sezone oddaje Poroka na prvi pogled.

Na televizijski kanal Planet TV se 4. marca vrača priljubljena resničnostna serija ‘Poroka na prvi pogled’. V tretji sezoni se bo predstavilo dvanajst udeležencev – šest nevest in šest ženinov. Po predstavitvi nevest, so zdaj na vrsti ženini.

Predstavljamo vam:

Matic, 35-letni Ljubljančan, zaposlen kot medicinski tehnik v UKC Ljubljana, ki poleg tega poseduje licenco osebnega trenerja. Po treh resnih razmerjih in dveh letih samote verjame, da moški od ženske potrebuje predvsem spoštovanje. Vrednote kot so disciplina in organizacija, ki jih je pridobil skozi šport, so mu pomembne. Njegova velika želja je, da bi kmalu postal oče.

Marko, 29-letni vodja restavracije iz Bleda, je v Sloveniji pet let, prihaja pa iz Srbije. Pred tem je živel in delal kot kuhhar v mehiški restavvraciji na Cipru, pa tudi v Švici. Strastno se posveča motošportu in si želi družine z vsaj tremi otroki. Njegova najdaljša razmerja je trajala pet let.

Kristijan, 37 let, iz Šmartnega pri Slovenj Gradcu, zaposlen že 18 let v istem podjetju, je oče dvojčkov in sam ima brata dvojčka ter dve sestri. Prosti čas rad preživlja v fitnesu in išče aktivno žensko, ki živi zdravo. Je romantične narave, rad razveseljuje in uživa v osrečevanju drugih.

Rudi, 37-letnik iz Maribora, rojen v Kopru, se poklicno ukvarja z varjenjem in je aktiven prostovoljec. V fitnesu najde sprostitev, in iz prejšnjega 13-letnega zakona, od tega sedem let poročen, je naučil, da sta kompromis in komunikacija ključna za uspešno razmerje. Seks razume kot potrebo, ljubljenje pa kot izraz ljubezni.

Andrej, 47-letnik iz Maribora, deluje v kovinsko-predelovalnem podjetju in je nekoč vodil gradbeno podjetje, kar mu je omogočilo veliko potovanj. Uživa v vožnji štirikolesnikov, kuhanju in plesu. Po sedemletni zvezi še ni bil poročen in nima otrok, a je po naravi iskren in neposreden. Svoji partnerici obljublja ljubezen, pozornost in spoštovanje.

Miha, 54-letnik iz Ponikve, je samski brez otrok. Opisuje se kot zvest, empatičen in pozoren moški, ki ceni naravne energije več kot tehnologijo. Prosti čas preživlja v fitnesu, pleše in včasih nastopa kot DJ. Kljub nekaj daljšim razmerjem priznava, da je imel težave z ženskami. Želi si spoznati nekoga, s katerim bi zgradil iskren odnos in pregnal strah pred osamljenostjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top