Pevka Geri Halliwell: Njeno srečno življenje razpada

Pevka Geri Halliwell: Njeno srečno življenje razpada

Njen mož se znajde v težavah.

V zadnjih letih se je Geri Halliwell, nekdaj zvezda skupine Spice Girls, soočila z nekaj težkimi trenutki. Tri leta nazaj je izgubila svojega brata Max Halliwell, ki je umrl v starosti 54 let. Ta dogodek je v Geri pustil globoko žalost. “Smrt brata je bila za njo strašna izkušnja,” je povedal nekdo iz njenega kroga za The Sun.

Zdaj se Geri znova spopada z izzivi. Njen mož, Christian Horner, vodja ekipe Formule 1 Red Bull Racing, se sooča z obtožbami neustreznega vedenja. Po poročanju De Telegraaf naj bi se Christian obnašal “preveč nadzorujoče” do ene od zaposlenih, kar je preseglo meje profesionalnosti. Ta novica je za Geri vir velike skrbi. Njeni prijatelji pravijo, da se boji za svojo prihodnost in stabilnost življenja. Kljub vsemu ostaja ob strani svojemu možu.

Geri in Christian sta poročena od leta 2015 in imata skupaj sina. Oba sta v zakon prinesla tudi otroka iz prejšnjih zvez. Trenutne okoliščine so za Geri težko breme. Po njenih prijateljih sodeč, se najbolj boji, kako bo ta situacija vplivala na njeno družino. “Geri se počuti kot v nočni mori in jo skrbi za prihodnost,” je dejal nekdo blizu nje. Christian obtožbe zavrača in se pripravlja na obrambo.

Slika: Voyo/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top