Kaj? Na POP TV se soočajo s takšnimi težavami. Kaj se dogaja?

Kaj? Na POP TV se soočajo s takšnimi težavami. Kaj se dogaja?

Na POP TV se soočajo s podobnimi izzivi, kar so opazili tudi nekateri gledalci…

Na slovenskem televizijskem programu POP TV so se nedavno spopadli z neprijetnimi težavami v svoji glavni informativni oddaji, znani kot 24ur. Težave so se pojavile med oddajo vremenske napovedi, ki jo je vodila vremenarka Jana Morelj.

Občinstvo je sprva zaznalo, da je bila Moreljeva oblečena različno v prvem in drugem delu napovedi. Kasneje so gledalci opazili, da je bil del vremenske napovedi namenjen prihajajočemu dnevu, medtem ko je bil drugi del napovedi nenavadno namenjen pretekli nedelji.

Napake niso ušle pozornosti strokovnjaka za družbena omrežja Mateja Špeharja, ki je na Facebooku komentiral: “Dragi 24ur, razumem ponavljanje filma Sam doma, vendar bi pričakoval svežo vremensko napoved vsak večer. Moreljeva je sicer odlična, a bolj me zanima napoved za prihajajočo sredo, ne za preteklo nedeljo. Najlepša hvala. Morda je težava v tem, da ne živim v Ljubljani in signal potuje dlje časa do nas?

Številni so se zabavali na račun te napake, medtem ko so nekateri mediji dobili potrditev od POP TV, da je šlo res za napako.

Iz POP TV so v izjavi za javnost priznali: “V naši glavni oddaji 24UR je prišlo do napake med predvajanjem vremenske napovedi. Za to napako se našim gledalcem iskreno opravičujemo.”

Kaj? Na POP TV se soočajo s takšnimi težavami. Kaj se dogaja?

Slika: Planet TV/Voyo/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top