Ta odziv Đokovića na vprašanje o njegovi ženi vas bo presenetila

Ta odziv Đokovića na vprašanje o njegovi ženi vas bo presenetila

Ni mogel verjeti

V eni izmed epizod popularnega hrvaškega kviz šova “Potjera“, se je zgodil zanimiv trenutek, ki je pritegnil pozornost svetovno znanega teniškega igralca Novaka Đokovića. Voditelj oddaje, Joško Lokas, je zastavil vprašanje tekmovalcu po imenu Dean Kotiga: “Koga je leta 2014 vzela za moža Jelena Ristić?” Kotiga je bil videti zbegano ob slišanem vprašanju in odgovoril z besedo ‘naprej’. Dva druga udeleženca kviza pa sta odgovorila: “Ivana Ljubičića.”

Ta del oddaje je na Instagramu objavil sam Ljubičić, kar je privedlo do zabavnega komentarja Đokovića: “Vau, kako to niso vedeli?” Zgodba o Novaku in Jeleni je precej posebna. Spoznala sta se preko družabnih omrežij in ju je združila ljubezen do športa. V tistem času je bil Novak star 17 let, Jelena pa malo več kot leto starejša. Poročena sta od leta 2014 in imata skupaj dva otroka.

Đoković je nekoč opisal svoje prvo srečanje z Jeleno: “Njen nasmeh me je takoj prevzel. Čeprav je zunanji videz pomemben, prava ljubezen zahteva veliko več. Jelena je bila iskrena od začetka in sem neizmerno hvaležen, da sva se spoznala preden sem dosegel svetovni uspeh. Vedel sem, da je z mano zaradi moje osebnosti, zaradi mladeniča, ki ga je spoznala pri 17 letih. Ona je moj steber moči, izredno sposobna, ambiciozna in močna oseba. Najbolj cenim njeno iskrenost,” je povedal za Index.hr.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top