Javno znan vrtoglavi znesek, ki ga Senidah zahteva za nastop

Javno znan vrtoglavi znesek, ki ga Senidah zahteva za nastop

Pred samim nastopom postavi kar nekaj zahtev.

Srbski časopis “Kurir” je pred kratkim poročal o domnevnih zahtevah slovenske pevke Senidah pred njenimi nastopi. Po njihovih informacijah naj bi Senidah za nastop, ki traja do 70 minut, zahtevala plačilo 18.000 evrov, ki se mora nakazati vnaprej. Poleg tega naj bi imela specifične zahteve glede nastanitve, kot je bivanje v petzvezdičnem hotelu z več možnostmi izbire, vključno s polnim penzionom za celotno ekipo, sobno postrežbo in zagotovljenim parkirnim mestom.

Vir, ki je govoril za “Kurir”, je prav tako omenil, da mora Senidah spremljati najmanj štiri varnostnike. Med njenimi zahtevami so tudi čisto stranišče v bližini odra, izključno za nastopajoče, veliko pravokotno ogledalo za celotno postavo, sedem majhnih črnih brisač in paket mokrih ter suhih robčkov. Prav tako je potrebno zagotoviti klimatsko napravo ali ventilator in vzdrževati temperaturo prostora pri 20 stopinjah Celzija. Za transport naj bi zahtevala kombi, na odru pa pet steklenic negazirane vode.

Kar zadeva zahteve za hrano in pijačo v zaodrju, naj bi Senidah želela jedi, ki se lahko jedo brez pribora, brez svinjine, negazirano vodo, tri steklenice vodke, eno steklenico rumene tekile, paket tonika, brusnični sok in limonado. Po navedbah vira, bi ob upoštevanju vseh teh zahtev skupni strošek za njen nastop presegel 20.000 evrov, kar je za nekatere gostince predstavljalo težavo, saj so zaradi tega utrpeli finančno izgubo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top