Zaslužila toliko denarja z vedeževalčevimi številkami, ki jih je dobila od Blaža!

Zaslužila toliko denarja z vedeževalčevimi številkami, ki jih je dobila od Blaža!

Če bi sledil temu, bi osvojil 16 milijonov.

Vedeževalec po imenu Blaž je na družbenem omrežju TikTok delil zgodbo o klicu ženske, ki je s pomočjo njegovih napovedi na loteriji v Avstriji osvojila več kot sto tisoč evrov. Ženska je bila radovedna, kako hitro bo uredila formalnosti z davčno upravo in prejela denar na svoj račun.

Blaž je bil nad natančnostjo svojih napovedi presenečen, kar je sam izrazil z besedami: “Jaz sem še vedno v šoku.”

Ta ženska ni bila edina, ki je prosila Blaža za srečne številke. Pripovedoval je o primeru, ko ga je pred desetimi leti poklicala ženska iz Ptuja. Svetoval ji je, naj sama ne igra lota, temveč naj to prepušča svojemu možu. Mož je bil skeptičen do Blaža in ni sledil njegovemu nasvetu. Ženska je kasneje sporočila, da so s številkami, ki jih je dobila od Blaža, igrali trikrat, a so obupali prehitro. Če bi vztrajali, bi na naslednjem žrebanju osvojili 16 milijonov evrov. Ob tej spoznanju je bila ženska zelo žalostna. Blaž je omenil tudi gospoda iz Domžal, ki je zadel okrog 7 tisoč evrov in se mu zahvalil z majhno donacijo.

Blaž je prav tako delil zgodbo o Damjanu Murku, ki mu je povedal o svoji prijateljici. Blaž ji je ob drugem srečanju napovedal nosečnost z deklico, čeprav takrat tega še ni vedela. Nekaj mesecev kasneje je Damjan potrdil, da bo prijateljica res rodila deklico. Blaž je napovedal tudi rojstvo otroka za drugo Damjanovo prijateljico, ki takrat še ni imela partnerja.

Blaž je prejel tudi sporočilo od ženske, ki ji je svetoval obisk zdravnika zaradi suma na raka. Ženska je obiskala zdravnika pravočasno. Blaž vedno poudarja, da ni zdravnik in ne postavlja diagnoz, vendar trdi, da lahko vidi marsikaj.

@vedezevalecblaz NE ZAMUDITE TE EDINSTEVENE PRILOŽNOSTI IN HITRO POŠLJITE SMS! (18+) #vedezevalecblaz #fyp ♬ original sound – Vedeževalec Blaž

Slika: Voyo/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top