Planet TV razkriva nove neveste, med njimi presenečenje – 48-letna babica!

Planet TV razkriva nove neveste, med njimi presenečenje – 48-letna babica!

V začetku marca, natančneje na četrti dan, nas bo na zaslonih Planet TV pričakala nova, že tretja sezona srčno toplega šova Poroka na prvi pogled.

V tem šovu bomo imeli priložnost spremljati šest parov, ki se podajajo na nenavadno pot iskanja ljubezni – poročijo se, ne da bi se prej sploh kdaj videli!

Po tem, ko so nas prejšnji dve sezoni popeljali skozi čudovite ljubezenske zgodbe, se vračamo v svet romantičnih presenečenj in nenavadnih usod. Tokratni neveste in ženini bodo prvič drug drugega zagledali šele na dan poroke, potem pa bomo lahko njihove skupne trenutke spremljali skozi objektiv kamere.

V iskanju prave ljubezni bodo parom na pomoč priskočili trije strokovnjaki. Timotej Strnad, psiholog in psihodiagnostik, ki smo ga že spoznali, bo tokrat v družbi partnerske terapevtke Špele Gornik in publicistke Sonje Javornik. Sonja, ki nam je razkrila svojo lastno, a žal ne srečno ljubezensko zgodbo, bo zagotovo dodala posebno dimenzijo šovu.

Ta edinstveni televizijski format nas bo znova popeljal skozi labirint čustev, pričakovanj in presenečenj, ki jih prinaša skupno življenje popolnih neznancev. Brez dvoma bo tudi ta sezona ponudila bogat nabor čustvenih trenutkov in nas opomnila na nepredvidljivost ljubezenskih poti.

Slika: Voyo/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top