Meghan in Harry: Sprememba imena njunih otrok!

Meghan in Harry: Sprememba imena njunih otrok!

Princ Harry in Meghan Markle sta ta teden predstavila novo spletno stran Sussex.com, ki je sprožila kar nekaj razprav.

Par, ki je pred štirimi leti zapustil vrvež kraljeve družine, še vedno ohranja svoje visoke nazive. Po kuloarjih pa se šušlja, da na dvoru niso najbolj navdušeni nad idejo, da bi vojvoda in vojvodinja Sussex svoja naziva izkoriščala za zaslužek, kar je itak tabu.

Videti je, da nameravata svoje sledilce na tekočem držati zlasti o tem, kaj počneta zdaj, ko nista več del kraljevskega cirkusa, in o njunih dobrodelnih podvigih. Na svoji spletni strani sta razkrila tudi nekaj osebnih detajlov. Harry, na primer, v svoji biografiji sploh ni omenjal svojih modrih krvnih celic, Meghan pa se je odločila, da bo svoj prejšnji priimek Markle pustila v preteklosti.

Zanimivo je tudi, da sta razkrila, da sta njuna otroka, odkar je Karel III. zasedel prestol, dobila nov priimek. Mladi Archie in Lilibet zdaj ne nosita več tradicionalnega priimka Mountbatten-Windsor, ampak sta se preimenovala v Sussex. S tem sta prekinila skoraj sedem desetletij staro tradicijo, po kateri otroci v kraljevi družini nosijo priimek Mountbatten-Windsor.

Slika: Voyo/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top