Župan Klobasa razočaral ob znani lepotici

Župan Klobasa razočaral ob znani lepotici

Ni se pridružil samo lepi družbi …

David Klobasa, ki je pri svojih 35 letih župan občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah, je znan po svoji osebni karizmi in vedno se rad znajde v družbi zanimivih ljudi. Znana je njegova bližina z Dorotejo Premužič, talentirano vizažistko in podjetnico. Na pustno soboto je bil opažen v živahnem druženju v enem izmed lokalov, kjer je Doroteja nosila kostum privlačne vampirke, ki je razkrival njeno zapeljivo podobo v stezniku in nogavicah. Klobasa pa je za razliko od nje izbral, da se ne našemi in ostane v svoji običajni podobi.

Ko so ga leta 2020 mediji razglasili za enega najbolj postavnih županov v Sloveniji, je Klobasa povedal, da ga takšni naslovi ne zmotijo, a da se raje osredotoča na svoje delo za skupnost. Poudaril je pomen ohranjanja dobre telesne in duševne kondicije, kar dosega z redno rekreacijo. O svojem ljubezenskem življenju je poleti 2020 razkril, da je samski, saj mu delovne obveznosti ne dopuščajo, da bi se posvetil resni zvezi.

Klobasa, rojen 12. maja 1988 v Mariboru, je pred vstopom v politiko deloval kot strokovni sodelavec v Državnem zboru za NSi in je desetletje preživel v družinskem podjetju. Njegova strast do učenja in izkušenj ga je popeljala tudi v tujino, kjer je delal kot vodja marketinga. Preden je zasedel županski stolček, je kot samostojni podjetnik organiziral številne uspešne dogodke in projekte.

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top