Znana Slovenka trdi, da je doživela čudež – Ali ji verjamete?

Znana Slovenka trdi, da je doživela čudež – Ali ji verjamete?

Težko boste verjeli, kaj je doživela.

Lani smo lahko v šovu Super par spremljali Evo Centrih in Luka Radakovića – Raleta, ki sta bila v superfinalu tik pred zmago. Evo je julija navdušil obisk New Yorka, o čemer je z navdušenjem poročala svojim sledilcem, saj je občutila, da v tujini njena ustvarjalnost še posebej zacveti.

Nedavno pa sta se Eva in Luka odpravila na počitnice na čudovito Tajsko. Eva je bila posebej očarana nad spokojnostjo in vedrino tamkajšnjih prebivalcev, ki živijo v trenutku, so prijazni in vedno nasmejani. To je primerjala z našim hitrim tempom življenja, kjer smo vedno v naglici, obremenjeni s stresom in pogosto na robu izgorevanja.

Znana Slovenka trdi, da je doživela čudež - Ali ji verjamete?

Po vrnitvi z potovanja je Eva odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev. Na vprašanje o njeni izkušnji z Budom, o kateri je govorila v svojih storyjih, je odgovorila, da je izkušnja preveč obsežna in osebna, da bi jo lahko delila v nekaj kratkih objavah. Razkrila je, da se ji je obisk Bude v Bangkoku, ki stoji visoka 64 metrov, zdelo, kot da se ji je odprlo tretje oko. Približno pet ur po tem dogodku je doživela neverjetno izkušnjo, v kateri je prejela posebna sporočila in videla stvari, ki jih prej ni. Priznala je, da bi pred leti sama težko verjela v takšno izkušnjo, a zdaj trdno verjame v njeno resničnost.

Znana Slovenka trdi, da je doživela čudež - Ali ji verjamete?

Slika: Instagram/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top