Je Planetov psiholog iz šova Poroka na prvi pogled trenutno samski?

Je Planetov psiholog iz šova Poroka na prvi pogled trenutno samski?

Dve zamenjave, a on še vedno vztraja.

Kot je bilo prvoobjavljeno, je televizijski kanal Planet TV v svojem šovu “Poroka na prvi pogled” opravil zamenjavo dveh strokovnjakov. Psiholog Timotej Strnad se bo v tretji sezoni oddaje pridružil novinarki Sonji Javornik in partnerski terapevtki Špeli Gornik.

“Že tretje leto zapored sodelujem v šovu ‘Poroka na prvi pogled’. Vsako leto je delovanje v oddaji bolj usklajeno, in kar je najpomembneje, prepričan sem, da je naš končni izdelek z vsako sezono bolj zabaven in izobraževalen za gledalce,” je povedal Timotej za naš medij. Prav tako je izrazil zadovoljstvo nad sodelovanjem z novima sodelavkama, saj so se odlično dopolnjevali in skupaj naslovili različne situacije, s katerimi so se soočali udeleženci šova. Timotej, ki je, kot kažejo naše informacije, trenutno samski, na vprašanje o poroki odgovarja, da trenutno nima takega odnosa, ki bi ga želel na ta način potrditi.

V svojem razmišljanju o zakonu pravi, da je ta primeren za pare, ki želijo dolgotrajen in zrel odnos tudi uradno potrditi. Vendar opozarja, da lahko zakon hitro postane breme, če partnerja nista vložila dovolj truda v razvoj trdnega in kakovostnega odnosa. Za uspešen zakon je ključno, da partnerja nimata neuresničljivih romantičnih pričakovanj in sta oba pripravljena trdo delati na odnosu.

Slika: Planet TV/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top