Po Ločitvi: Sylvester Stallone in Žena Znova Pogledujeta Naprej

Po Ločitvi: Sylvester Stallone in Žena Znova Pogledujeta Naprej

Slavnostna para sta znova dokazala, da med njima še vedno tli iskra.

Poleti 2022 je bilo v življenju slavnega para Sylvesterja Stallona in Jennifer Flavin precej nemirno. Po četrt stoletja skupnega življenja sta namreč sporočila, da se ločujeta. Vse se je začelo zaradi spora o rotvajlerju Dwightu, s katerim se Jennifer ni strinjala. Stallone je to kasneje opisal kot trivialen razlog za ločitev. Pojavile so se govorice, da Stallone morda prekomerno troši družinsko premoženje, kar je njegov pravni zastopnik zanikal.

Kljub temu se zdi, da sta njuna odločitev za ločitev sprejela prehitro, saj je Stallone na svojem Instagram profilu objavil skupno fotografijo z napisom: “Čudovito.” Poletje je prineslo razjasnitev, ko sta bila Stallone in Jennifer opažena med dopustom na Sardiniji, kjer je bilo očitno, da Stallone ne more držati rok stran od svoje žene. Medij Page Six je poročal, da sta se srečala doma, se pogovorila in razrešila nesporazume.

Dokaz, da med njima še vedno tli ljubezen, je prišel, ko so paparaci ujeli par pred hotelom v New Yorku, kako sta se nasmejana držala za roke. Razlog njunega obiska v New Yorku zaenkrat ostaja skrivnost, kot poroča Daily Mail. Njuno prisrčno medsebojno gledanje si lahko ogledamo v fotogaleriji.

Slika: Voyo/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top