Kljub bolezni kralja Karla, Camilla še vedno živi življenje

Kljub bolezni kralja Karla, Camilla še vedno živi življenje

Praznovala je s širokim nasmehom …

V zadnjem času se z britanskega dvora vrstijo žalostne novice, tokrat o zdravju samega kralja Karla III. Zaskrbljujoče je, da se je pri njem razvil rak, zaradi česar je vse svoje uradne dolžnosti postavil na stranski tir. Podrobnosti o njegovem zdravstvenem stanju so skope, vendar je iz dvora prišlo sporočilo, da kralj zrelo in s pozitivno miselnostjo stopa naproti terapijam, ki so že v teku.

Po drugi strani pa kraljica Camilla ni izpustila priložnosti za sprostitev, saj so jo pred kratkim videli na glasbenem večeru v salisburški katedrali. Dogodek je bil posvečen praznovanju dela lokalnih dobrodelnih organizacij, kraljica pa je s svojo prisotnostjo dodala še poseben sijaj večeru.

A ne moremo mimo kontroverznih potez, ki spremljajo kraljevo bolezen. Kralj si je za osebnega zdravnika izbral Dr. Michaela Dixona, zdravnika z dolgoletnimi izkušnjami v britanskem zdravstvenem sistemu, a hkrati znanega zagovornika homeopatije. Ta izbira je dvignila kar nekaj prahu, saj dr. Dixon med drugim zagovarja uporabo naravnih sestavin, kot so “horny goat weed” za impotenco in vražji krempelj za bolečine in napihnjenost. Da je postal glavni zdravnik kraljeve družine, ni tako presenetljivo, saj kralj, ki se v svojih 75 letih sooča z rakom, že dolgo odprto podpira homeopatijo.

Slika: Voyo/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top