Šalehar kritizuje znanega Slovenca: ‘Je dolgočasen kot driska’

Šalehar kritizuje znanega Slovenca: ‘Je dolgočasen kot driska’

Ali je njegova šala šla predaleč?

Nedavno je Miha Šalehar gostoval v enem izmed najpopularnejših slovenskih podcastov, ki ga vodi Klemen Selakovič. Med pogovorom je Šalehar omenil, da je zvest poslušalec vseh Selakovičevih epizod, razen tiste, v kateri je gostoval Jure Godler. Kot razlog za to je navedel: “Godler je sicer genialen in ga zelo cenim, a njegovi nastopi so pogosto preveč monotoni,” kar je sprožilo smeh med prisotnimi.

Klemen, kot izkušen voditelj, je spretno nadaljeval pogovor. Priznal je, da je Godler na njegovem podcastu pustil dober vtis, saj ga osebno fascinira. Ob tem je Šaleharju pripisal podobno radovednost in širino interesov, s čimer je elegantno preusmeril pogovor nazaj na Šaleharja.

Selakovičevi podcasti so priljubljeni med drugim zaradi njegovega iskrenega zanimanja za goste in njihove zgodbe. Vedno se trudi, da vse teme razčisti do konca, s spoštovanjem pa pristopa tudi do odgovorov gostov. “V projektu Aidea podcast je moja ključna naloga ustvariti vzdušje, kjer se gostje lahko sproščeno in udobno izražajo.. Verjamem, da pristen ‘flow’ in sproščenost gostov pripomoreta k nastanku izjemnih zgodb in idej,” je Klemen povedal za Žurnal24. Dodal je, da se v podcastih namerno postavlja v ozadje, da lahko v ospredje stopijo zgodbe gostov, kar spodbuja kreativnost in spontanost.

Slika: Voyo/posnetek zaslona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top